top of page

LESMILLS TONE

Les Mills TONE combineert blokken van kracht-, cardio- en coretraining tot een complete en effectieve workout. Een Les Mills TONE training bestaat uit een mix van oefeningen om het hele lichaam te trainen en de hartslag te verhogen. De multi-piek workout helpt bij het verbranden van calorieën en het opbouwen van conditie en kracht, maar je verbetert ook je energieniveau, flexibiliteit, balans, behendigheid en coresterkte. De instructeur geeft diverse opties zodat je de intensiteit van de workout zelf kan bepalen.
Voordelen

Met Les Mills TONE verbrand je veel calorieën, bouw je conditie en kracht op en verhoog je je energieniveau, flexibiliteit, balans, lenigheid en corekracht.

Hoe fit moet ik zijn?
Les Mills TONE instructeurs geven opties voor alle fitnessniveaus. Dit betekent dat je niet fit hoeft te zijn, maar graag fitter en gezonder wilt worden. Je zult merken dat je conditie, kracht en lenigheid na een aantal sessies verbeteren. De resultaten die je boekt hangen af van hoe hard je jezelf pusht
Wat moet ik meenemen?

Alles wat je nodig hebt is kleding waarin je comfortabel kunt bewegen, sportschoenen, een flesje water en een handdoek. De weerstandstube en de gewichtschijven krijg je van de club.
Ik ben zwanger, kan ik dan nog steeds Lesmills Tone doen?

Veiligheid is onze hoogste prioriteit. We raden je aan om met je arts of verloskundige te overleggen. Zeg tegen de instructeur dat je zwanger bent. Hij of zij zal je opties geven tijdens de les.

bottom of page